Atlanta povela protiv Njujorka, 15 poena Bogdanovića 1Foto: Twitter Atlanta

Košarkaši Atlante pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Njujorka sa 105:94 i tako poveli sa 2:1 u prvoj rundi plej-ofa NBA lige.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je za pobednički tim upisao 15 poena, osam skokova i tri asistencije, dok je Tre Jang bio najefikasniji sa 21 poenom i 14 uspešnih dodavanja. U timu Njujorka najbolji je bio Derik Rouz sa 30 poena.

Naredna utakmica igra se sutra, takođe, u Atlanti.

Košarkaši Bostona vratili su se u seriju protiv Bruklina, smanjili su na 2:1, pošto su slavili na svom terenu sa 125:119.

Boston je do pobede vodio Džejson Tejtum sa 50 poena, a najbolje su ga pratili Markus Smart sa 23 i Tristan Tompson sa 19 poena i 13 skokova. Netse je predvodio Džejms Harden sa 41 poenom, Kevin Durent je ubacio 39, dok je Kajri Irving meč završio sa 16 poena.

Četvrta utakmica igra se u noći između nedelje i ponedeljka.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa nisu dozvolili Dalasu da povede sa 3:0 u seriji, pošto su prošle noći pobedili u gostima sa 118:108.

Najefikasniji u redovima Klipersa bio je Kavaj Lenard sa 36 poena, dok je Pol Džordž dodao 29. Dalasu nije pomogla ni sjajna partija Luke Dončića koji je zabeležio 44 poena i po devet skokova i asistencija.

Naredni meč na programu je u noći između nedelje i ponedeljka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari