Australijska drama će samo ojačati Noleta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio pravnu bitku za učešće na prvom grend slemu sezone, a sada ga očekuje borba za 10. titulu u Melburnu

Ostavite komentar


  1. Novak je napravio ipak veliku gresku. Mislim da ce to itekako ostaviti posledice za njega. Sada nije fizicki spreman, kako bi trebao da bude. Drugi igraci su se mogli maksimalno pripremiti i dodatno su motivisani protiv njega. Publika ce biti vecinski jos jace protiv njega, nego do sada. Stalni napadi sa strane medija ce ici uz to. Puno je to i za jednog „lava“. A sve je stariji. Steta je sto nece da vakcinise. Sve to bi izbegao. Zao mi je da moj sportski idol se vise oslanja na ezoteriku nego na naucnu medicinu. Ali naravno ima pravo na svoja misljenja, uverenja i tvrdoglavost. Ta tvrdoglavost i inat, koji su mu ponekad pomogli, sada mu definitivno stete. Fali mu ocigledno osecaj u kojoj situaciji je svet, pa i on, i kako bi se trebalo ponasati. Mada mu ta umisljena „borba“ protiv sveta mozda daje dodatnu snagu i motivaciju. Mozda on to tako zeli? Nadam se da zna sta radi (sebi i drugima).

  2. I gde je najvažnije pitanje u ovoj stvari? Zbog čega odmah nije obznanio da je zaražen corona virusom? I da ga je uspešno preboleo? Ne postoji pravna obaveza da to obznani, naravno. ali moralna da! Ovakve propuste Novak ne može da nadoknadi time što će se prilikom osvojenog turnira publici obratiti na njihovom jeziku. I zbog ovakvog i mnogih sličnih propusta, Novak nikada neće biti GOT. Jer da bi to neko bio, nisu dovoljni rezultati i zaradjeni novac!

  3. Neka objasni zavrzlamu ok PCR testa? Sta je se desilo? Ili je test laziran, ili nije imao koronu ili nesto trece.

  4. Potpuno neobjektivan tekst.
    Bez reci kritike na racun toga sto se Djokovic zarazen danima kretao u javnosti (ukoliko, naravno, i sama potvrda nije falsifikovana).
    Neverovatno je da autorka teksta sve to ignorise.

  5. I oce tako celu godinu od turnira do turnira da kukumavci i trazi izuzece? Ili ce pred svaki turnir da se opet zarazi koronom?

  6. Komentar nemačkih novina je – Novak je ovime uništio sebi šansu da postane najveći svih vremena.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.