Avramović obradovao navijače: Nadam se da ću uskoro na teren, na zglobu nema vitalnih oštećenja 1foto Peđa Milosavljević/STARSPORT

Oporavak beka Partizana odvija se u skladu sa očekivanjima ljudi u klubu.

Malerozni Aleksa Avramović doživeo je protiv Armanija prelom noge početkom decembra.

Izgledalo je u prvi mah da ga očekuje višemesečna pauza, međutim, sam košarkaš otkrio je da bi u neko skorije vreme mogao da se vrati na parket.

Na godišnjem koktelu, reprezentativac Srbije naglasio je da nema nikakvih oštećenja i da bi uskoro trebalo da se pojavi na terenu.

– Dobro je noga, počeo sam da hodam pre nedelju dana. Bilo je bolno u tom prvom periodu, ali Bogu hvala nemam nikakvih vitalnih oštećenja, tako da ću biti uskoro na terenu. Kad će to biti zavisi od medicinskog tima i lekara, predvođenim Momčilom Jakovljevićem, ali se nadam da ću uskoro biti na terenu.

Kada je u pitanju 2024. koja bi trebalo za Avramovića da bude naročito izazovna na sportskom planu, iskusni bek ima samo želje usko vezane za vitalne stvari.

– Želim da svi generalno budemo živi i zdravi, da ostanemo pozitivni, da gledamo kroz život na jedan vedriji način. Ima mnogo lepih stvari u životu, nadam se da će sve ići prirodnim tokom. Poželeo bih svim hrišćanima katoličke vere Božić, a svojoj pravoslavnoj braći u Srbiji i inostranstvu, srećan Božić i Badnje veče, da provedu u miru veselju i radosti sa porodicom. Voleo bih da se ponovi prošla godina u svakom mogućem smislu, ne bih ništa dodavao.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari