Bačvani na velikom ispitu u Novom Pazaru 1

Ekipa TSC iz Bačke Topole jedini je klub u drugoj srpskoj fudbalskoj diviziji čija odbrana nije primila za 360 minuta ni jedan gol.

Sada novajliju u ovom rangu očekuje sasvim sigurno i najteži ispit od početka prvenstva jer gostuju ekipi Novog Pazara. Istekla je domaćinu kazna, pa će sada imati i podršku svojih navijača, a zna se kakva atmosfera može da bude na stadion bivšeg superligaša.

Radnički će na „Čika Dači“ ugostiti Sinđelić i to je još jedan derbi u petom kolu jer se sastaju dve ekipe koje samo jedan bod na tabeli deli: Radnički 9, Sinđelić 8. Na južnoj pruzi u Pirotu komšijski derbi Radnički – Dinamo. Prošle jeseni Piroćanci su na svom terenu deklasirali Dinamo (5:1), ali je situacija sada obrnuta, jer su Vranjanci prvi sa devet, a Piroćanci pretposlednji sa jednim bodom. Gosti žele da sačuvaju lidersku poziciju, a domaćinu je neophodna pobeda za beg sa dna. Jagodinci, koji su bez bodova, imaće priliku da protiv pojačanog Teleoptika, pokušaju za zabeleže prvu pobedu. U šumadijskom derbiju snage će odmeriti Sloboda i Metalac, dok će Inđijci dočekati ekipu ČSK-a. Proleter dočekuje Bežaniju, dok će debitant Temnić igrati protiv Budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari