Bahar pred Zvezdu: U odličnoj smo poziciji 1 EPA/ABIR SULTAN

Strateg Makabija iz Haife smatra da njegov tim može da bude ravnopravan u presudnim bitkama za grupnu fazu Lige šampiona.

U obraćanju domaćim medijima, Izraelac Barak Bahar pohvalio je Crvenu zvezdu, ali i svoj Makabi. Nemajući razumevanja za kritike zbog poraza od Apolona u revanšu 3. runde kvalifikacija (0:2), nakon što su Kiprani ubedljivo savladani u prvih 90 minuta (4:0).

„Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama.

Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i rano postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu.

Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome“, kazao je Bahar, čija će ekipa morati da počne prvenstvo između duela sa crveno-belima, jer joj nacionalni Savez nije dozvolio oldganje premijere.

„Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu“, najavio je večeras perspektivni strručnjak, poznat po forsiranju brzog i jednostavnog fudbala.

Prvi susret Makabija i Crvene zvezde igra se 17. avgusta, od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari