Bahar telefonom otpisao Borjana: Zvezda traži novog golmana 1Foto: Starsport

Mrežu Crvene zvezde u Ligi šampiona neće čuvati Milan Borjan. Izraelac Barak Bahar ozvaničio je plan o promeni ispred mreže, uz jasnu dopunu – u budućem timu nema mesta za aktuelnog kapitena.

Tek promovisani trener šampiona Srbije po dolasku na Marakanu bio je jasan – Zvezdi je potreban novi golman. I to je na vreme predočio najužem klupskom rukovodstvu.

Definitivnu odluku o otpisivanju Milana Borjana, ipak, sačuvao je za telefonski razgovor. U utorak veče, na „vrućoj liniji“, obelodanio je kapitenu stav o nužnoj promeni na golu i da neće biti opcija „broj jedan“ ispred mreže.

Ikona Zvezdinih poslednjih uspeha nije se lako pomirila sa radikalnim potezom trenera, piše Sport Klub.

Zanimljivo, Bahar po dolasku u Beograd nije želeo direktno da saopšti Borjanu naredne korake. Prema inoformacijama sa najvećeg srpskog stadiona, kapiten i novi šef struke sreli su se u ponedeljak na Marakani, ali na delikatnu temu nije ni bilo razgovora. Srdačan razgovor potrajao je nekoliko minuta, kapiten je odmah potom otišao na odmor, u dobroj veri da će čuvati Zvezdin gol i u narednoj sezoni.

Obrt od utorka veče mogao bi da bude i uvod u totalnu rekonstrukciju crveno-belog tima, pod direktnim nadzorom Baraka Bahara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari