Bananamen koga je bilo sramota što je blokirao Džordana: Sve što treba da znate o karijeri Željka Rebrače, košarkaškog asa koji se učlanio u SNS

Ostavite komentar


  1. Mi malo stariji se sećamo legandarnog rebarceta. Karijera svaka čast, ali članska karta partije sve to briše.
    Kao i kod dr. Gangule i Branka poštice, i mnogih mnogih drugih.
    Od prošlosti se ne živi. Dajte da vidimo kako ćemo dalje.

  2. sve je to lepo, ali kad je čovek pošteno stekao i nikom dužan nije ostao, politika mu dođe višak.

    ili ipak nije?

  3. Preciznije, čovek je iz Prigrevice, mesto pored Apatina. Ni jedan Prigrevčanin neće reći da je iz Apatina.

  4. Politika i karta Sns je njegov izbor. Nemam ništa protiv. Progresivne snage ne postoje u ovom društvu. Navedite ako ima neko?!

  5. Пријавити се сада у назадњаке, после свих срамотних афера, доказане неспособности у вођењу све једног министарства, партији која иде руку под руку са криминалом и невиђеном корупцијом?! То је банкрот мозга, срамота за Жељка Ребрачу.

  6. Sledeće:
    Rebrača investitor-gradi po Srbiji kao razni Pekovići, Stankovići, Šapići, Tomaševići itd
    Klasika…svoje ime za pare radi pranja tuđeg novca. Klasika kriminalne šeme.

  7. Baš sam ga voleo, a on sad podržava diktaturu. Pih! Bolje da ga nikad nije bilo. Verovatno hoće nešto da zida, jer takvi se okupljaju u sns, ali zato se srušio u moralnom smislu. Ja sam zbog njega poĉeo da podržavam i kk Vojvodina, ali sad im želim sve najgore, sve dok ih vodi ovaj bananamen.

  8. Veliki Duda Ivković je pokleknuo pred ovolikom nekontrolisanom silom,a neće Rebarce.Da li bi Paspalj završio akvapark u blokovima ili dobio dozvolu da na onoj lokaciji gradi stanove da se učlanio?Zato ono ruglo stoji i dalje.Zato Žare lošeg zdravlja ali čistog srca.

  9. Niti je bodiroga banacanin,niti je rebraca bacvanin,njihov kosarkaski dar je izbrusen iz hercegovackog i lickog talenta

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.