Belingem impresionirao Ferdinanda, a onda se bivši fudbaler našalio sa njim (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Džud Belingem je nakon eliminacije Mančester sitija na penale i prolaska Real Madrida u polufinale Lige šampiona, priznao da je uspeh kluba „veliko olakšanje za njega“.

– Dali smo sve od sebe u utakmici. Igrao sam protiv Mančester sitija i ranije, ali ovoga puta su me ostavili potpuno ispražnjenog i moja noga je bila praktično „mrtva“ na kraju meča – rekao je on.

Rio Ferdinand, legenda Mančester junajteda, koji sada radi kao analitičar na TNT Sportu, našalio se na račun Belingema, piše madridski list Marka.

– Džud Belingem je ono što želite da vaša ćerka dovede kući – rekao je bivši igrač o 20-godišnjem engleskom fudbaleru, koji je postigao gol u penal seriji.

Belingem je iznenadio Loru Vuds, Džuliona Leskota i samog Rija Ferdinanda svojom zrelošću i smirenošću kada je odgovarao na njihova pitanja o tome kako podnosi toliki pritisak.

– Kako tako elokventno odgovaraš na ova pitanja? Reci mi… koliko imaš godina brate? – upitao je Rio Ferdinand iznenađenog fudbalera Real Madrida.

– Mislim da to morate da vidite kao odgovornost više nego kao pritisak… Ako želite da dođete u klub kao što je Real Madrid, morate biti spremni da budete kritikovani, da budete pod tom lupom i pod tim reflektorima – odgovorio je Belingem.

Mladi 20-godišnji engleski fudbaler je objasnio da „Real Madrid radi odličan posao i ako mislite da niste spremni pomoći će vam. Ali ako ste ovde, verovatno misle da možete da se nosite sa pritiskom.“

Ferdinand još jednom nije mogao da sakrije svoje impresije o najboljem igraču „kraljevskog kluba“.

– Belingem je tip osobe… ako će vaša ćerka dovesti nekoga kući… to je ono što želite da ona dovede – rekao je Rio Ferdinand nakon zrelih odgovora reprezentativca Engleske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari