– Na ovaj način želimo samo da pojačamo podršku klubu koji u ovoj sezoni ima sasvim jasne ambicije da osvoji prvo mesto i plasira se u Super ligu Srbije što bi bio ujedno i najveći uspeh vranjskog kluba u sedam decenija njegovog postojanja. Tu će nam biti dragocena podrška novog predsednika Skupštine Dinama – rekao je Antić.

Antić i Binić sarađivali su u FK Napredak iz Kruševca, kada je Vranjanac bio trener, a nekadašnji igrač Crvene zvezde predsednik kluba. Dragan Antić se razišao sa Binićem, nakon što je uspeo da spase klub ispadanja, ali su se sada našli na novom zadatku vezano za klub iz Vranja. U Dinamu niko nije mogao da komentariše činjenicu da li Statut FSS, dozvoljava Biniću da, s obzirom da je član „srpske fudbalske vlade“ i predsednik Komisije za regularnost takmičenja ima funkciju u klubu, i da li se on nalazi u nekoj vrsti sukoba interesa.

Fudbalski klub Dinamo posle 11. kola u jesenjem delu prvenstva u Prvoj ligi Srbije nalazi se na prvom mestu sa 28 bodova, šest više od drugoplasiranog Proletera iz Novog Sada. Vranjanci su zabeležili devet pobeda, jedan remi i poraz uz gol razliku 18:6.