BIRN: Firmi Dejana Stankovića bez osnova ozakonjene hiljade nelegalno podignutih kvadrata

Ostavite komentar


  1. Njemu naplatiti ekstra profit a ove koji su to dozvolili u zatvor.

  2. I šta sad? Jel birn sakuplja te podatke za vreme kad bude moguće na sudu kazniti tajkune? Ili će, po političkom običaju sve pasti u zaborav? I zašto će pasti?

  3. pa sto je bio trener zvezde … za koje babe zdravlje … pa mora vlast da se oduzi … nemaju za ugovor … onda sredju papire … sve jasno … posteno ili ne tako je

  4. Nebitno je da li je Dejan loš jili dobar čovek. Bitno je da se odmah pritvori ovaj koji je potpisao ozakonjenje i da mu se pogledaju poreski i imovinski papiri.

  5. Ko je potpisao ozakonjenje? Ima li ime? Samo da ne bude vlada, Skupstina, gradjani, drzava.

  6. tuzno da jedan dejan stankovic koji je slavljen fudbaler bio i kod nas a i u inostranstvu u poslu nije na putu da bude slavan i postovan. veliki novac samo moze ljude da pokvari…

  7. i posle Vucic da prica o tajkunima! Njegovi tajkuni su za 11 godina bukvalno preuzeli Srbiju!

  8. Dejo, Deeeeeeejo, Dejo maj-sto-re pa ti si boooog. De, to je de, to je de, to je Deeeeejo….

  9. „Sirotinja, treba mu za ‘leba, morao je koji kvadratić više da provuče.“
    Ma, sirotinja u duši, leglo zla.

  10. Barabe koje znaju (samo) da „pikaju“ loptu i da muljaju !!!

  11. Po stoti put rečeno: Kad budale prigovore, mudri ućute, a fukara se bogati.

  12. Zvezdin navijač popravlja svoj rejting preko bivše zvezdine zvezde.Obojici treba slika Dorijana Greja: jedan nas potkrada zbog naše slabosti prema loptanju a drugi se ne trudi da promeni vokabular .
    Neće on plaćati pojeftinjenje hleba nasušnog ali je dužan odgovor zašto smo toliko siromašni,obespravljeni,jadni I bedni dok nam elita pliva u luksuzu i bogatstvu potpuno nezasluženo.
    Skupljajmo novac za hranu sirotinji, ne dajmo da im obesna vlast baca oglodane kosti i bedni hleb.

  13. Kad ovi dosovci i njini sateliti nekog napadaju jasno je coveku pa vi iz dosa ste dosta uzimali nek neko drugi uzme pank radi providniste i vi taj brn na koga se pozivate nesto nikad nisu pisali i istrazivali dosov rezim pa da im verujem

  14. Sledeća pikirana lokacija je Slavija. Trenutno se fingiraju urbanistički planovi, objekti koji bi trebali da budu pod zaštitom začudo više nisu. Konkurs rađen da zamaže oči javnosti.
    Na striktno zaštićenom Kosančićevom vencu zidaju još jednu kič „zgradicu“ za odabranu „elitu“.

    Hvala Birn-u na ovakvim tekstovima jer urbanistička mafia hara Beogradom. Deki je samo jedan od mnogih, ali blizak.

  15. Šta je tu čudno milionče na pravo mesto i može šta hoćeš i gde hoćeš.

  16. Da li ste gledali film Lov u mutnom dogadja se u staroj Jugoslaviji i tada su privilegovani dozidjivali bez dozvole tako da se nista nije promenilo sem sto sad se pise o tome ali koja vajda

  17. Pa platio je to covek nekome sad sta je sporno to sto vi nemozete legalizovati nesto pa nije zakon u srbiji za sve isti znaci podtojite vi narod vas 6.5 miliona i ostatak te prave srbije koji imaju novac i kojima vi generisete novac kroz porez rad sta god znaci to je to .I da gladate za njih ponovo da vam unuke dobro zaduze .

  18. Баш јуче сам послао поруку на 3030 за неко дете коме треба новац за лечење. У дневнику РТС-а од 19:30 је био апел да се уплати новац. Увек се потрудим да једном, два пута месечно уплатим неке паре за ту јадну децу и њихове јадне родитеље који моле за помоћ. Немам неку велику плату, око 43 000 динара али ћу радо да одвојим неке паре за њих. За мене ништа а у маси када да доста нас уплати имају неку корист.
    Можда и Деееееејо мајстор, Бог одвоји неку пару, или човек нема времена да мисли још и о томе, треба да га разумемо. Ма требало је да остане у Италији, замислимо само какав џумбус од градње би тамо остварио. За овде зарађени еврић тамо би било пута четири. Штета за Италију…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.