Bivše rukovodstvo Barselone pogrdnim imenima oslovljavalo Mesija u tajnim prepiskama 1foto EPA-EFE/Ian Langsdon

Španski mediji otkrilii su prepisku čelnika Barselone iz vremena Žozepa Bartomeua u kojoj je najuže rukovodstvo kluba vređalo Lionela Mesija.

U to vreme su se u katalonskom velikanu smanjivali ugovori i plate igrača zbog koronavirusa, a Mesi nije popuštao pod pritiskom da prihvati manju platu, piše Sport Klub.

„Barti, ne možeš biti tako dobar sa tim pacovom iz kanalizacije. Ovaj klub mu je dao sve, a onda je on odlučivao o transferima, novim ugovorima, sponzorima za sebe… Moraš da misliš i na Suarezov ugovor, na onaj Žordija Albe, a tu su i provizije za potpis Ansua Fatija i Mesijevog agenta, koji ne zna ni da čita, a partner mu je diler. Svi mi u klubu trpimo zbog tog hormonskog patuljka, koji može Barsi da zahvali što je uopšte živ“, napisao je klupski advokat Roman Gomez Ponti tadašnjem predsedniku Bartomeuu.

Ima iz Whatsapp grupe tadašnjeg rukovodstva Barse još zanimljivih detalja. Tako su Đerara Pikea nazvali „velikim ku..inim sinom posle poraza u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari