Bivši fudbaleri Borca i Jagodine prekinuli štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. Vidim, u Srbiji je popularan štrajk glađu. Nova moda. Naročito je popularan štrajk glađu od ručka do večere.
    Svi ti silni štrajkaći bi mogli da se informišu šta taj štrajk zapravo znači, koje su posledice, i da kad jednom počneš štrajk glađu onda znači da si spreman da ideš daleko. Ovako svi ispadaju smešni, štrajkuju od jednog popodneva do najviše 3 dana, što ispada glupo, pozerski.

    1. Ja strajkujem protiv sendvicara. Jedem samo kuvano. Vec godinama i – nista se ne menja. Mozda uzmem sendvic pa se bar moj status promeni.

  2. Šta je ovo? Burleska i zafrkancija? Njima važnije da idu u svatove na đuveč i podvriskivanje, nego da se bore za sebe?!? Ovi prešišali, po munjevitom štrajku, i junačne „štrajkače“ glađu na stepeništu državne skupštine između dva konja. Sve je obesmišljeno i banalizovano. Više ni jedan protest, ma kako bio ozbiljan i ma kako oni u protestu bili spremni na krajnje konsekvence, neće biti ozbiljan. Ovakvi balavi šalabajzeri (baš ih zabole) izbijaju iz ruku ozbiljno ugroženih i poslednje sredstvo za borbu protiv nepravde. Nateraše vodu na vodenicu političkoj satrapiji. Kako sadašnjoj, tako i budućim satrapijama.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.