Bivši košarkaš Partizana obelodanio finansijske podatke „večitih rivala“

Ostavite komentar


  1. Dobri stari rat obavestenjima , izvukla sluzba taktiku da pricamo o blizancima umesto o kradji izbora, padu vlasti i robijana

  2. Шта се оно Партизан одлучио да игра пре седам сезона? Еврокуп или лигу шампиона? Ма још три сезоне ставите и добили смо још више пара..

  3. Dobro.Hajde da vidimo koliko je Zvezda dobila do 2012,a koliko Partizan,pa da usporedimo procente.I da se doda tome ono što je išlo jednom klubu od poreskih obveznika iz Republike Srpske Dodikovom samovoljom.

  4. Oba kluba su drzavni klubovi i normalno da treba drzava da im daje novac.Ako nece,neka ih privatizuje i tako ne mora da ih finansira.Prosto.A ako hoce da pomogne privatni klub,onda organizuje ligu tako da jedan ide u kvalifikacije za KS i dobije 11 m a drugi u kvalifikacije za KE i dobije 5,5 m.I vuk siti i ovce na broju i partizan cetvrti

  5. Prikupili iz sopstvenih izvora 13mil vise!
    Pitajte nekoga ko je posteno zaradio svaki dinar, da li bi bacio novac! To su sve ljudi kojima je omoguceno da na brzinu zarade… Niko ko je sam stekao ne baca tek tako novac, jer zna koliko se tesko zaradjuje, posebno u poslednjih godinu, dve dana! I da, KKP jeste drzavni projekat, da nije sada bi igrao FIBA LS, ili EC!

  6. Ali opet mi se cini da ovo nije kako treba.Drzava previse daje Partizanu,s obzirom da ga ne podrzava vise od 1/4 stanovnistva u Srbiji a narucito u dijaspori.Treba da bude ravnopravno.
    Da je srece da im i jednima i drugima ne daju evro,da ne mogu ti isti politicari koji sipaju narodne pare u klubove,da te pare prelivaju u svoje dzepove i svojih saradnika.

  7. Da ih privatizuju,kako?Pa nedaju vođe navijača i još neki jači“navijač“.Navijači imaju preduzeće u sklopu kluba i od toga lepo žive i kako onda da privatizuju klub.Drugo, privatni klub može da se kontroliše a ovima kontrola o poslovanju nikad se ne sprovodi.

  8. Koliko puta je Zvezda igrala Evroligu u poslednjih 7 godina? Moglo bi jos puno pitanja al nema veze

  9. Neverovatna glupost ..Za Partizan u srbiji navija gotovo 2,5 miliona punoletnih
    gradjana,au drzavama u okruzenju 2/3 stanovnistva,Pare su nepravedno rasporedjene.

  10. Saša Pavlović,je u pravu i plašim se da njega ne stigne haranga.,Nadam se da će inspekcije otktiti ko muti vodu na Dunavu.

  11. А Председник, правник, прича на телевизији да КК дугују милионе евра на име пореза и не шаљу им извршитеље ко обичним људима! Свака част Председниче!

  12. Pa ovaj Vučić predvodeći „narodne navijače“ zaplete se i kučine i što ćemo sad.Da se jedan predsednik ovako ponaša je šokantno je i zabrinjavajuće.Pa mesto da se ponosi sa KKP kao ponosom Srbije i okruženja on provodi mržnju i spusta se na nivo 15godisnjaka.Zasto se“divni“predsednik ne pita zašto ga navijači KKP “ časte“ kako se vidi a Željka Obradovića svugdje u Srbiji kao i bivsoj Jugoslaviji i Evropi dočekuju aplauzom.

  13. Pa ovaj Vučić predvodeći „narodne navijače“ zaplete se u kučine i što ćemo sad.Da se jedan predsednik ovako ponaša je šokantno je i zabrinjavajuće.Pa mesto da se ponosi sa KKP kao ponosom Srbije i okruženja on provodi mržnju i spusta se na nivo 15godisnjaka.Zasto se“divni“predsednik ne pita zašto ga navijači KKP “ časte“ kako se vidi a Željka Obradovića svugdje u Srbiji (izuzev narodnih navijača) kao i bivsoj Jugoslaviji i Evropi dočekuju aplauzom.

Ostavite komentar


Sport

Sferopulos: Pokazali smo karakter 8

Sferopulos: Pokazali smo karakter

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je posle pobede nad Partizanom da je meč bio na vrhunskom nivou i da je njegova ekipa pokazala karakter.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.