Bivši zvaničnik Antidoping agencije Rusije: Kremlj će me ubiti

Grigori Rodčenkov uplašen za život

Ostavite komentar


  1. Ovaj je baš optimista, misli da će da živi duže od Putina! Pobeglo i ostavilo porodicu-karakter kišne gliste. A da, amerikanci se ne dopinguju, ljudska prava su sastavni deo njihove DNK i Indijancima su obezbedili život u blagostanju, naravno.

  2. Ovome je sreca sto Staljin nije na vlasti.

    I sve da je u pravu, ostaviti porodicu i domovinu, ostaje gorak ukus. On se brine hoce li preziveti, a porodicu i njenu sudbinu i ne pominje. Bas caroban lik.

  3. On je bio „glavni mozak operacije dopingovanja…“
    Valjda bi trebalo da i njemu sljeduje neka kazna, a ne „oskar“ za glumu?

  4. Volim ljude koji se tako jedno jutro probude i kažu „poštenje eve me“ (tm Manda).
    Sve je ispričao samo nije da mu je rodjena sestra bila uhapšena za dilovanje anabolika medju sportistima i još im garantovala da u laboratoriji ništa neće naći jer joj je brat tamo šef. Kada je osudjena na 5-7 god zatvora kod brata se dogodilo prosvetljenje i bekstvo sa novostvorenim moralnim kodeksom časti i poštenja.
    Mala pakost državi što mu je upropastila porodični biznis i još sestru utamničila.
    Što se tiče poštenja na zapadu dovoljno je pomenuti Norvešku ski reprezentaciju, svi „invalidi“ (teški asmatičari) pa moraju da iz „zdravstvenih“ razloga koriste kortikosteroide ali ne žele na paralimpijadu nego na olimpijadu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.