Borjan brani Pavkova: Ko ga osuđuje nije pravi zvezdaš 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Golman Crvene zvezde ne razume kritike na račun strelca autogola, koji je ostavio srpskog prvaka bez Lige šampiona.

„Moglo je bolje, ali nekad imaš sreće, a nekad ne. Idemo dalje, igramo Ligu Evrope, takođe dobro takmičenje. Ukoliko osvojimo titulu igraćemo direktno u Ligi šampiona. Slede Javor i večiti derbi koji će odlučivati titulu. Što se tiče Pavkova, doneo nam je mnogo sreće i ko ga osuđuje nije pravi zvezdaš. Doneo je dosta radosti našem klubu“, prokomentarisao je Milan Borjan nakon remija sa Makabijem iz Haife (2:2), u kom je Milan Pavkov nenamernim udarcem uskratio ekipu za produžđetke i u najjače UEFA takmičenje poslao Izraelce, koji su dobili prvi susret (3:2).

Jedan od večerašnjih strelaca, Mirko Ivanić, takođe ne može da se pomiri sa gubitkom dvomeča plej-ofa kvalifikacija.

„Definitivno je ovo jedan od najtežih nerešenih rezultata u karijeri. Imali smo podršku, borili se, teško je govoriti posle svega. Ostaje nam da dignemo galvu i ostanemo zajedno. Potrebno je da budemo još bolji“, u tri rečenice je rezimirao dešavanja sa susreta sa Izraelcima vezista crveno-belih.

Pre njaga u strelce se upisao i povratnik u klub sa „Rajka Mitića“, Aleksandar Pešić, ali to nije bilo dovoljno za uspeh.

„Pimili smo golove u poslednjim minutima oba poluvremena. Imali smo prolaz, ali je nedostajalo sreće“, prokomentarisao je centarfor Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari