Brat Dragana Mancea zaposlen u Partizanu 1Foto: Pixabay/Blueeye

Brat legendarnog fudbalera Partizana Dragana Mancea, Goran, potpisao je danas ugovor o radu sa crno-belima, a biće zaposlen u sektoru omladinske škole, saopštio je beogradski klub.Goran Mance je prethodno 32 godine radio u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan.

Njega je u klupskim prostorijama dočekao generalni direktor fudbalskog kluba Miloša Vazura. On će raditi na poslovima organizacije turnira, utakmica, komunikacije sa savezima i školama fudbala.

„Po okončanju radnog odnosa u JSD Partizan odmah sam dobio poziv Miloša Vazure da pređem u fudbalski klub i to na poslove operativca omladinske škole crno-belih, baš one škole u kojoj je moj brat Dragan igrao“, rekao je Mance.

On je dodao da se uz pomoć fudbalskog kluba organizuje jedan od najvećih turnira za decu u Evropi – Dragan Mance Kup.

„Presrećan sam što sam ovde i osećam obavezu da istaknem da isključivo uz pomoć fudbalskog kluba organizujem jedan od najvećih turnira za decu u Evropi – Dragan Mance Kup, gde bez infrastrukture Partizanovog sportskog centra to ne bi bilo moguće na takvom nivou“, istakao je Mance.

On se zahvalio klubu na podršci u teškim trenucima.

„Zahvaljujem se mom klubu što je u ovom teškom trenutku za mene i moje bližnje pokazao šta znači crno-bela porodica“, zaključio je Goran Mance.

Dragan Mance je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1985. godine, u svojoj 23. godini života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari