Ćavi želi da Gavi ostane na "Kamp Nou" 1Ćavi Hernadez foto EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Kako piše El Mundo Deportivo, jedan od Ćavijevih prioriteta za sledeću sezonu je da zapečati Gavijevu obnovu ugovora i ostanak talentovanog veznog fudbalera na „Kamp Nou“.

Posle višemesečnih pregovora, kako je objavila španska radio stanica Kadena Kope, ovog popodneva će se održati poslednji sastanak između Mateua Alemanija, Barseloninog direktora fudbala, i Ivana de la Penje, agenta mladog veziste.

Namera je da se na današnjem sastanku izađe sa definitivnim planom, a možda i dogovorom, oko ostanka Gavija u klubu.

Zapečaćene obnove ugovora Ansu Fatija, Pedrija i Ronalda Arauha, sve sa klauzulom od milijardu evra, su dobra osnova pred popodnevni posao katalonskog kluba, a namera Blaugrane je da im se Gavi pridruži i tako se katalonski gigant obezbedi i sjajnom tinejdžeru osigura mogućnost da bude jedan od oslonaca ovog tima u sadašnjosti i budućnosti.

Uprkos razlikama u pregovorima i astronomskim ponudama koje Gavi ima od drugih velikih evropskih klubova, Barsa je uverena da je budućnost igrača na „Kamp Nou“ i da njegov ostanak nije ugrožen, uglavnom zbog toga što je Andalužanin voljan da nastavi da igra u klubu svog života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari