Centar Partizana Matijas Lesor: Pričao sam sa Jabuseleom i izvinio se Egzumu 1Foto: Srđan Stevanović /Starsport

Košarkaši Partizana poveli su sa 2:0 u plej of seriji protiv Real Madrida, a drugi meč je obeležila opšta tuča na terenu 100 sekundi pre kraja.

Kavgu na terenu su započeli Serhio Ljulj i Kevin Panter, a onda su se ubrzo u gužvu umešali i Dante Egzum i Gabrijel Dek.

Krenuli su udarci na sve strane, a najužasniji potez napravio je Geršon Jabusele koji je s leđa u džudo maniru na parket oborio Egzuma.

Sudije su nekako smirile situaciju na terenu, a onda su donele odluku da se meč završi pri trenutnom rezultatu 95:80 za Partizan.

– Ono što se sinoć dogodilo je zaista nesrećno i ne pokazuje pravo lice, niti moje, niti bilo koga od mojih saigrača. Reagovali smo u žaru i svesni smo grešaka koje smo napravili. Razgovarao sam sa igračima Real Madrida, posebno sa Geršonom (Jabuseleom), koji je takođe svestan onoga što je uradio i koji me je zamolio da se izvini Egzumu u njegovo ime i da mu prenesem da mu je zaista žao što ga je povredio tokom incidenta. Molim i naše navijače u Beogradu, koji su bili sjajni tokom cele sezone i koji su sve vreme pokazivali bezuslovan i uzoran stav da tako i nastave, da situacija ne eskalira i da još jednom pokažu ljubav prema našem klubu – istakao je Lesor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari