Čestitke državnog vrha Đokoviću 1Foto: Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje osme grend slem titule na Australijan openu, a čestitke su stigle i od premjerke Srbije Ane Brnabić, ministarke Zrane Mihajlović, predsednice parlamenta Maje Gojković, ministra omladine i sporta Vanje Udovičića

„Sjaj Vaše pobede @djokernole obasjao je Srbiju i sve naše ljude širom sveta. Ponovo ste proslavili ime svoje zemlje i doneli ogromnu radost našem narodu“, napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav. „Hvala Vam na ovoj veličanstvenoj pobedi! Želim Vam da još dugo vladate svetskim tenisom“, napisao je Vučić.

https://www.instagram.com/p/B8EKq7IJo6P/?utm_source=ig_web_copy_link

Brnabić je Đokoviću čestitala osvajanje nove titule na konferenciji za novinare sa predstravnicima Srpke liste koju je održala u beogradu.

Mihajlović je u saopštenju poručila je Đokoviću da je ponovo dokazao da je neprikosnoveni kralj Australijan opena. „Pokazao si još jednom da, kada je teško, nema odustajanja! Vera u sebe i predan rad odlike su pobednika“, istakla je Mihajlović.

Gojković čestitala Đokoviću na velikoj pobedi i novoj tituli. Sjajnom igrom i upornošću tokom čitavog prvenstva osvojili ste osmu titulu „Australijan opena“ i zasluženi povratak na prvo mesto ATP liste, a sve nas, koji za vas navijamo ponovo učinili ponosnim i srećnim, zaključila je Gojković.

Novak Đoković se danas pobedom u Melburnu vratio na prvo mesto ATP liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari