Čestitke užičkim reprezentativcima u rukometu 1Foto: Grad Užice

Užičanima, članovima reprezentacije Srbije koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rukometu za gluve i nagluve, koje je nedavno održano u Zagrebu, čestitali su predstavici lokalne vlasti.

U reperezentaciji su bili Danijel Rokić, Srđan Tenić, Borko Veselinović i Admir Duraković, kojima su se, tokom prijema u Skupštini grada, na uspehu zahvalili zamenik gradonačelnika Dragoljub Stojadinović i gradski većnik Ratko Trmčić.

„Velika mi je čast da predstavljam svoju zemlju i svoj grad. Bili smo u Zagrebu i osvojili bronzanu medalju i to je veliki uspeh posle sedam godina posta. Nadam se da ćemo sledeće godine otići korak dalje, u finale. Moramo više raditi, trenirati i nadam se uspehu“, kazao je Admir Duraković i, u ime svojih kolega, zahvalio se na prijemu i finansijskoj podršci Grada.

Grad je, kako je rečeno, izdvojio novac za kupovinu opreme užičkim rukometašima koja će im omogućiti bolje uslove za trening.

„Bronzana medalja, koju su osvojili naši rukometaši, ima poseban sjaj, jer su nas predstavljali na najbolji mogući način”, kazao je zamenik gradonačelnika Dragoljub Stojadinović.

Užičane i ostale članove reprezentacije očekuje učešće na Olimpijskim igrama gluvih u Brazilu, u maju sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari