Crvena zvezda dobila veliko pojačanje za večerašnji meč: Ognjen Dobrić spreman za duel sa Panatinaikosom 1foto: Srđjan Stevanović Starsport

Za nepuna dva sata, košarkaše Crvene zvezde očekuje meč drugog kola Evrolige. U hali „Aleksandar Nikolić“ crveno-beli ugostiće Panatinaikos jači za Ognjena Dobrića, kojem će meč sa „zelenima“ biti prvi ovosezonski.

Jedan problem manje imaće Vladimir Jovanović u spoljnoj liniji večerašnjim povratkom Ognjena Dobrića.

Reprezentativac Srbije povredio je skočni zglob na poslednjem prijateljskom meču odigranom na Kipru, protiv Olimpijakosa.

Iako distorzija nije bila teže prirode, Dobrić je morao da odmara i ide na terapnije dobrih petnaestak dana.

Možda je mogao da zaigra i protiv Budućnosti, u ABA ligi, ali je Jovanović odlučio da ga poštedi napora i pripremi za meč sa Panatinaikosom.

U danu kada su sa Malog Kalemegdana obavestili javnost da će ekipa u nastavku sezone biti jača za Luku Vildozu, pouzdanog argentinskog plejmejkera, povratnika u evroligaško društvo posle kratkog NBA iskustva, navijače je sigurno obradovala i vest da se pouzdani bek vratio u takmičarski pogon.

U Zvezdi još uvek iščekuju povratak Nemanje Nedovića, kao i Stefana Markovića, koji ima problema sa prstima leve šake.

Za večerašnji susret Dalibor Ilić neće biti među dvanaestoricom onih koji će se nameriti na Panatinaikos.

Duel će biti specifičan i po tome što će se navijačima pokloniti Dejan Radonjić, prvi put kao trener Panatinaikosa, posle letošnjeg odlaska iz Crvene zvezde.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari