Crvena zvezda dovela Olajinku, pa prodaje Bena: Centarforska rokada na "Rajku Mitiću" 1Foto:Nenad Mihajlovic

Pregovori sa kiparskim Apoelom došli u završnu fazu.

Lokalni mediji tvrde da je pitanje trenutka kada će EL Fardu Ben preći iz Crvene zvezde u ekipu koju vodi bivši trener crveno-belih Vladan Milojević.

Pomenuti izvori navode da je 33-godišnji centarfor već utanačio svoje uslove, dok klubovi dogovaraju visinu obeštećenja u predstojećem transferu.

Ukoliko sve protekne prema planu, špic sa Komora treći put u karijeri sarađivaće sa trofejnim srpskim stručnjakom, po čijoj želji i dolazi na Kipar.

Milojević ga vidi kao kapitalno pojačanje, jer zna šta mu je pružao dok su obojica radili u Panioniosu i Crvenoj zvezdi, dok će srpski šampion osloboditi jedno mesto u navali.

Za pet godina prevedenih u Ljutice Bogdana, Ben se afirmisao kao najbolji stranac u klupskoj istoriji i u međuvremenu je dobio srpsko državljanstvo, ali je već mesecima u drugom planu.

Šef stručnog štaba Miloš Milojević i uprava nisu ga videli kao jedno od važnijih rešenja u završnici akcija, pa je juče iz praške Slavije doveden iskusni i skupoceni Nigerijac Piter Olajinka.

Pod Milojevićevom komandom Ben je u prethodna dva mandata odigrao 113 utakmice i dao 51 gol, pa deluje logično da ga je Milojević poželeo u borbi sa šampionski tron.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari