Danilo Nikolić uspešno operisan 1Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

KK Budućnost objavio ohrabrujuće vesti posle hirurške intervencije u Istanbulu.

Crnogorski košarkaški reprezentativac Danilo Nikolić je pre pet dana kolabirao na treningu ekipe Budućnosti, posle čega je hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, da bi danas bio uspešno operisan u klinici Ačibadem u Istanbulu. Uprava podgoričkog kluva o stanju svog prvotimca obavestila je javnost putem zvaničnog saopštenja.

„Naš Danilo je danas uspešno operisan! U organizaciji kluba i porodice, košarkaš Danilo Nikolić je primljen na kliniku Ačibadem. Danas ga je operisao dr. Zija Akar, koji slovi za najboljeg hirurga te prestižne ustanove, a i šire. Operacija je protekla u najboljem redu. Očekujemo da će se brzo oporaviti i verujemo da će se uskoro pridružiti svom timu“, navodi se u pomenutoj objavi.

Nikolić igra na pozicijama krilnog centra i centra, ima 28 godina i ovo mu je drugi put u karijeri da nosi dres Budućnosti. Bio je član ovog kluba od 2011. do 2014. godine, a potom je prešao u Megu sa kojom je osvojio Kup Radivoja Koraća. Na staru adresu se vratio 2017. godine i od tada nosi plavi dres.

Osvojio je jednu ABA ligu, četiri prvenstva Crne Gore i šest tamošnjih Kup takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari