Dejan Savić ostao bez reči kad je Mitrović na aerodromu zapevao "A sad adio" (VIDEO) 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ostao je bez reči tokom emotivng obraćanja vaterpolista na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, kada je član tima Stefan Mitrović, umesto odgovora na pitanje konferansije, zapevao „A sad adio“.

Čak sedmorica članova zlatne vaterpolo reprezentacije, uključujući i kapitena Filipa Filipovića, najavili su da će okončati reprezentativnu karijeru pošto je u Tokiju osvojeno zlato.

Filipović se, obraćajući se medijima na aerodromu, zahvalio na divnom dočeku, ali i poručio da je samo jedan od trinaestorice najboljih.

„Privilegija mi je da budem deo te ekipe, kapiten na kraju ove divne epizode i za neke od nas poslednjeg plesa“, poručio je Filipović.

Dejan Savić ostao bez reči kad je Mitrović na aerodromu zapevao "A sad adio" (VIDEO) 2
Foto: FoNet/Zoran Mrđa

„Hvala (selektoru Dejanu) Saviću što je verovao u nas, trpeo nas i molio se da se sve ovo završi kako jeste, vredelo je svakog minuta treninga, maltretiranja, utakmica i onoga van bazena. Mnogo žrtve i odricanja stoji iza ovoga, ali ovako dobija viši smisao. Hvala Srbijo, ovo je za vas“, rekao je Filipović.

Branislav Mitrović, koji je proglašen za najboljeg vaterpolo golmana Igara u Tokiju podsetio je da je osvojeno drugo olimpijsko zlato u tom sportu.

„Samo mi znamo koliko smo se trudili, ginuli za ovaj uspeh“, izjavio je Mitrović.

Igrač Stefan Mitrović je, umesto obraćanja novinarima zapevao pesmu „A sad adio“, koju su ostali reprezentativci horski prihvatili.

Posle poznatog refrena, koji se završava rečima „i ko zna gde, i ko zna kad“, selektor vaterpolista Dejan Savić kratko je rekao da nema šta da kaže, vidno ponet emocijama.

„Daćete mi malo vremena da se smirim i to je to“, rekao je Savić na konferenciji za medije.

Javnosti je upućen poziv da večeras dođu ispred Starog dvora u Beogradu, gde u 21 čas počinje svečani doček srpskih Olimpijaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari