Bivši košarkaš Dejan Tomašević se učlanio u SNS

Ostavite komentar


  1. Hvataju se za slamku. I ovi iz SNS i ovi za SNS.
    Ovi iz SNS žele još članova jer je raspad blizu. A ovi što se učlanjuju žele parče plena. Takozvana „poslednja ruka pred fajront“.

  2. Svima na nauk. Ne dižimo u oblake ljude na osnovu njihovih sportskih, glumačkih, muzičkih i sl. dostignuća dok se kroz život ne pokažu po ljudskim karakteristikama. Ovo je, što bi se reklo, trenutak istine. Šta god da su postigli u profesiji kojom se bave, neka im. Sada je na nama i njihovim kolegama, poznanicima i kućnim prijateljima (naročito ako su javne ličnosti) da pokažu kako se odnose prema njihovom karakteru i javno iznesu svoj stav. Pozdrav

  3. Tomaševiću, da li te je sramota!!!
    Čemu takva karijera? Tebi Džajiću i sličnim vama. Sami ste se uneredili po njoj.

  4. Bivši teniser, bivši košarkaš, sve bivši, jer ima neki aktuelni

  5. Kad smo bili klinci, zvali smo ga Promasevic. Decu ne mozes prevariti.

  6. Molim i ostale moralne gromade koje slično razmisljaju kao Tomašević da nam olakšaju i učlane se sada u SNS. Da makar znamo na cemu smo.

  7. Ovo je neka nova poslovica. Mogla bi da glasi: „Ne delite ljude po tome da li su dobri ili loši, već da li su protiv Vučića ili ne.“ Ne znam da li neki od vas razmisle pre nego nešto izgovore i napišu. Pljujete po Vučiću, koji jeste iritantan i ko zna sve kakav. Verovatno se i nakrao kao većina političara. Međutim, 95% vas je gore od njega. Dovoljno je pogledati komentare.

  8. Odlicno. Svi koji imaju stomak da se uclane u SNS, narocito bas sada, treba to da urade sto pre. Cisto da znamo ko je to od nasih nekadasnjih heroja u stvari obicna ljudska nula koja se prodaje.

  9. Sve čovek do čoveka, karakter do karaktera, ljudskost do ljudskosti…

  10. Misle da će i oi kao Đoković ovako dobiti sportske terene. Možda baš ove koje je Novak vratio jer je dobio mnogo veće. Zašto kupovati kad se nema para a tu je SNS?

  11. E moj Tomasevicu, kad brod napustaju pacovi ti se na njega penjes. Nisi ti nikad bio „partizanovac“. Interes, nestalo ti para, da li si mozda dobio neku lokaciju da gradis po Beogradu?

  12. OMG! Baš…tužno. I jadno. Šta li je moglo njima da privuče i tebe i Tipsarevića sem nekog interesa. Sve prođe, pa će i SNS zlo. A vas će svi moralni ljudi pamtiti po ovome. Fuuuuj!

  13. Još jedan koji prodaje veru za večeru.Kada prođe ovo zlo stideće ga se i preći i potomci.Kao i njegovog lidera.

  14. Realno, svi koji bi da se bave politikom treba da se učlane u SNS, a onda – kineski model. Jer ovo višestranačje ne da nije uspelo da sredi i stabilizuje zemlju, nego samo pravi nered i mržnju.

  15. Šta je tu cudno? Ako je mogao iz Zvezde u Partizan, a sto ne bi mogao u SNS!!

  16. E moj Tomaševiću, tek sada si pokazao kvalitet. Nije ni čudo što su te zvali promašević.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.