Kada i gde možete da gledate četvrtfinalni duel Dejvis kupa između Velike Britanije i Srbije predvođene Novakom Đokovićem? 1Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Finalni turnir Dejvis kupa 2023 održaće se u Malagi u periodu od 21. do 26. novembra, a Dejvis kup reprezentacija Srbije će se u četvrtfinalu sastati sa Velikom Britanijom.

Dejvis kup reprezentaciju Srbije čine petorica sjajnih tenisera: Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović.

Sa druge strane, Velike Britanije, koja će biti oslabljena u tom duelu. Naime, selektor ove selekcije Leon Smit neće moći da računa na Endija Marija koji će zbog povrede ramena morati da propusti susret sa našim teniserima.

Ipak, Ostrvljani imaju šta da traže u tom susretu, a predvodiće ih 18. reket sveta Kameron Nori, dok će tu biti još i Džejk Drejper, Lijam Broudi, Nil Skupski i Džo Salisberi.

Četvrtfinalni susret između dve reprezentacije na programu je 23. novembra od 16 časova, a direktan prenos je obezbeđen na kanalu Sport Klub 1.

Pobednik ovog meča ide na boljeg iz susreta Italija – Holandija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari