Direktan prenos Piksijeve konferencije za medije pred put u Katar: Sitno odbrojavanje do Mundijala 1foto: Starsport.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, 14. novembra se obraća domaćim medijima.

Iako je direktor nacionalnog tima, Stevan Stojanović, saopštavanje spiska putnika za Katar najavio za 14. novembar Piksi ga je objavio tri dana ranije.

To, međutim, ne menja raniji plan da sutra stane pred novinare, snimatelje i fotoreportere iz Srbije, na zadnjoj konferenciji za medije u Beogradu pre Mundijala.

Novost je to što će novinarska pitanja i selektorove odgovore televizijska publika imati priliku da prati u direktnom prenosu od 12.00 na 1. kanalu RTS i 1. premium programu Arene sport.

Na starom mestu druženja te vrste sa srpskom „sedmom silom“, u sportskom centru nacionalnog Saveza u Staroj Pazovi, gde će istog dana dočekivati reprezentativce.

Orlovi i niihov strateg će na kratko ostati u svom kampu, jer već dan kasnije idu u Manamu, glavni grad Bahreina s čijom će selekcijom 18. novembra odigrati prijateljski meč.

To će biti zadnja provera Rajkovića, Mitrovića, Tadića, Gudelja, Veljkovića, Milenkovića, Vlahovića… za ono što ih očekuje u grupnoj fazi 22. Svetskog prvenstva.

I to protiv Brazila (24. novembar), Kameruna (21.11) i Švajcarske (2. decembra), koji takođe ciljaju prva dva mesta u grupi i prolazak u nokaut rundu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari