Đoković besneo tokom duela sa Cicipasom: Svađao se navijačima, urlao na trenera, a na kraju meča nije „poslao srce“ publici (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Na početku drugog seta polufinalnog duela sa Stefanosom Cicipasom na mastersu u Parizu, Novak Đoković se požalio glavnom sudiji da ga neko iz publike ometa prilikom izvođenja servisa.

Deo publike u tom trenutku počeo je da zviždi i sve do kraja velika većina prisutnih u dvorani „Bersi“ navijala je za Grka, odnosno protiv Đokovića.

To je bio jedan od razloga zbog čega je srpski teniser bio posebno nervozan pred kraj drugog seta, kada se u nekoliko navrata i svađao sa najglasnijima.

Tokom devetog gema potpuno je pobesneo i u jednom trenutku se okrenuo ka mestima gde su se nalazili ljudi iz njegovog štaba i uputio rafal psovki.

Nakon toga je izgubio tri poena zaredom, pa je Cicipas izjednačio u setovima.

Srećom, povratio je pribranost u trećem setu i u uzbudljivom taj-brejku stigao do pobede.

Kada je osvojio poslednji poen najpre je uz urlik proslavio ulazak u finale, zatim je stavio prst iza uveta i uz ironičan osmeh se okrenuo ka publici, koju je potom profesionalno pozdravio, ali bez kakteristčnog „slanja srca“ na sve četiri strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari