Jon Cirijak: Đoković je kao dete, Nadal je genije

Doskorašnji vlasnik turnira u Madridu, smatra da je Španac veći šampion u odnosu na srpskog asa

Ostavite komentar


  1. Neverovatno koliko je jedan dnevno politički medij postao opterećen teniserom Djokovićem i diči se prenošenjem raznog smeća pokupljenog od belosvetskih hohštaplera kao što je pomenuti Cirjak, onda i sam piše negativne članke najmanje na nedljnoj bazi

  2. Djokovic je mozda kao dete,ali je Nadal daleko od genija.Tolike godine u svetu a osim spanskog ne zna ni jedan drugi jezik.Cak ni relativno bliske italijanski i francuski.Francuski pogotovo.

  3. U pravo je covek. Dok Djokovich luta tamo-amo, ponasha se kao malo dete kad izgubi igrachku, gospoda teniseri vech igraju tenis. Za razliku od njega, Nadal je ostao isti od svoje 15 godine do dan danas. Ponashanje na nivou, kulturan i kao chovek i kao sportist. Pricha engleski, a za ostale jezike manje vazno. Mislim da Nole dobro pricha 2-3 stranska jezika, a za ostale tu mu je gugl translejt..btw, vreme mu je da se vrati u normalan kolosek i da stane cvrsto na dve noge.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.