Đoković ponovo prvi na svetu posle osvajanja Australijan opena

Ostavite komentar


  1. Dragi i poštovani Nole,pametan si,verujem,i: sad je pravi trenutak da se povučeš iz tenisa i živiš zaslužen srećan život ovozemaljski!

  2. Bravo ti si jedina svetla tacka na ovoj planeti. Uz tebe, jos dugo dugo da pobedjujes

  3. Autentični Jugosloven, koji pokazuje svetu da smo živeli u najljudskijim uslovima kada se stvaraju najbolji LJudi. A to su potvrdili i najveći naučnici još 1976.

    1. Jugoslaven? Vi ste kao mali često padali na tikvu? Nacionalista Đoković – nema tu ni j od jugoslavenstva

      1. Nacionalista da.U pozitivnom smislu,ponosan na srpsko poreklo.Da je bilo više takvih,ne bi se stvorile ex yu kvazi državice,koje ubrzanim tempom ostaju bez stanovnika.

    1. Upravo tako. Nole jest sampion u tenisu, ali neurastenicna osoba, sklona ekscesima i primitivizmu, na fonu sunarodnika koji nedolicno agresivno i prebucno bodre Noleta-Srbina ! Maniri Rodjera, Tima, Rafe , Medvedeva ili Zvereva su za Noleta nedostizni, nazalost.

  4. Bravo Dokoviću! Ogroman primer jačine u svim aspektima ličnosti ovog čoveka. Usprkos mrznji mnogih iz zapadne publike koja dijabolizuje Srbiju pa i one koji su poreklom iz nje, naročito kad pobeduju i kad su prvaci sveta. Hvala Novaku sto predstavlja nasu zemlju kao dostojanstveni, marljivi, plemeniti i izdrzljivog tela i duha!

  5. Bravo Novace ! Hvala ti i na ovom uzivanju gledajuci tvoju igru i pobedu, kao jedinstvena srpska zvezda koja svojim sjajem, bar na trenutak, obasjava sav ovaj nas mrak.

  6. Nijedan Srbin u 21 veku nije tako blistavo i tako visoko nosio ime Srbije kao Novak. Ne samo pobedama, Novak je lovorike osvajao svojim fer-plejom, svojim humanim gestovima, svojim sarmantnim izjavama. Gde bi nam bio kraj kad bi Novak pristao da bude predsednik republike ?

    1. @Decko: Slusaj, sinko, Nole nije Srbin, pre svega, Tata Crnogorac albanskog porekla( DJokova), mama Hrvatica, Jugosloven po izjavama, trener Hrvat.Srbiju ne poznaje, zivi stalno daleko u drugom svetu, milioner je i ne deli srpsku sudbinu ni u kom slucaju, osim kao turista ili iz licnog interesa. Kad odrastes, shvatices. Pozdrav.

  7. Novak,hrvatsko/crnogorski sin, je Srbin na papiru,sa stalnim boravkom u Monaku,gde nema poreza!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.