Đoković turnir Rimu počinje protiv Karuza 1Novak Đoković Foto: Beta/ AP/ Frank Franklin II

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je kao prvi nosilac slobodan na startu turnira masters serije u Rimu, a u drugom kolu protivnik će mu najverovatnije biti Italijan Salvatore Karuzo, koji se u prvom kolu sastaje sa jednim od igrača koji prođu kvalifikacije.

Već u trećem kolu Đoković bi mogao da ima težak meč, jer bi protivnik mogao da mu bude Švajcarac Stan Vavrinka.

Prema projektovanom žrebu, Novak bi u četvrtfinalu trebalo da igra protiv Francuza Gaela Monfisa, koji je postavljen za petog nosioca. U polufinalu bi mogli da ga čekaju Belgijanac David Gofan, Rus Karen Hačanov ili Hrvati Marin Čilić i Borna Ćorić.

Filip Krajinović u prvom kolu igra protiv Kanađanina Feliksa Ože Alijasima, a u drugom bi se najverovatnije sastao sa Britancem Kajlom Edmundom. Miomir Kecmanović turnir počinje protiv Jošihito Nišioke iz Japana, a ako ga pobedi protivnik bi mu verovatno bio Bugarin Grigor Dimitrov. Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv kvalifikanta, a potom bi ga verovatno čekao meč sa Milošem Raonićem.

Branilac titule Španac Rafael Nadal će preskočiti prvo kolo, a u drugom bi trebalo da igra protiv polufinaliste US opena Pabla Karenja Buste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari