Đoković pobedio Zvereva, u polufinalu Australijan opena igra protiv kvalifikanta

Još jedan rekord Đokovića

Ostavite komentar


  1. Nole se ljutio jer ga muci povreda. Naredni protivnik je dobar teniser, zeljan uspeha i nema sta da izgubi. Bice to dobar mec.

    1. Lepo je navijati za nekoga (na primer Novaka) ama u polufinali sa Novakom igra ČOVEK SA ULICE. Neko prolazio pored stadiona, pa ga pustili na teren.

  2. Svejedno, svetska stampa i strucnjaci registruju Noleta iskljucivo kao nekoga ko juri trofeje… Nema tu one sportske sirine, primamljive lepote, sarma, elegancije i topline , kao sto sve to poseduje Rodjer ili Nadal, Tim ili Zverev… Nesto je sirovo i kao psovacki grubo u Djokovicu. Ono tipicno srpsko- sebicno, mutno, dvolicno i cudno…Mi strasno navijamo za njega, jer smo i sami takvi, nazalost.

    1. Nije vam ni tačno ni korektno ovo što pišete. Iskreno, nekad je pametnije uzdržati od komentara nego se osramotiti istim. Svako dobro vam želim

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 8

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.