Đoković: Veoma sam razočaran odlukom suda, uzeću vreme da odmorim

Nakon odluke Federalnog suda

Ostavite komentar


  1. Nole, najbolji si !!! Ostali mogu da pobede samo ako ti ne igraš. Sada je sve jasno: diskvalifikacija, deportacija…
    Ti si naš vitez, naš dragulj, veliki čovek koji pokazuje svoju plemenitost i kad gubi i kad dobija !

  2. Najbolja miguća opcija za Novaka u ovom trenutku. U kakvim bi se situacijama našao sa navijačima i medijima dok traje turnir nije ni svestan i mogao je da naslutu. Zaključak, potpuno promašena strategija Novaka i njegovog tima. Posledice se vide u budućnosti. Niko ne pominje najveći skandal, a to je stav ambasade Srbije u australiji, njihovo nereagovanje na celu ovu priču. Možda je trebao ambasador Monaka da negoduje?

  3. Osim nekolicine časnih igrača ostali su licemeri, računajući tu i Medvedeva i, svakako, tenisere iz Srbije – jer je trebalo lično da se oglase i da bojkotuju turnir! Ovako se potvrdilo da neki ne pripadaju ‘pobedničkom’ svetu, dok drugi (većina) ponizno ćute!

  4. Novak nije bio zdravstvena pretnja nikome. Zvaničnici Australije su mogli da daju preporuku da svi učesnici AO budu a ne da MORAJU biti vakcinisani. Pogotovo za one koji su nedavno imali virus.Uz karantin i odgovarajući tretman za treninge,sve je moglo biti drugačije.Ostaje gorak ukus da je vlada Australije ukinula demokratsko pravo na slobodu mišljenja i življenja.Postupak prema sportisti, devetostrukom osvajaču AO je više nego kriminalan i ako je to primer sveta u kome treba da živimo onda smo u velikom, velikom problemu.

  5. Ovo je nečuveno.Ti si najbolji sportista a i najveći borac za ljudska prava i prvo da čovek treba sam da odlučuje o tome dali hoće da se vakciniše ili neće.Svak čast ,ovo je pobeda i tvoja i naša. Dušan

  6. posteno nas je izbrukao, moli i prosi. Daju lazne PCR testove. Daje lazne podatke. Vara, kuka, moli, prosi, vucara se sa imigrantima, hoce da udje na silu

  7. Mislim da Novak dio vremena treba da posveti analizi kako se doveo u ovu situaciju i ko su mu bili savjetnici na tom putu. Igralo se na sve ili nista bez ikakvog back-up plana i izgubilo.

  8. Dragi Nole,danas u svetu nema pravde ni u sudnici ni van nje.Vazi pravilo ko se bori protiv sistema gubi!Bas u ova najteza vremena nedostaje u nepodnosljivoj meri solidarnost i covecnost.Politicari vladaju sudovima,jer inace ne bi mogli da vladaju,a bez dobre volje sudija ne moze da primeni zakon.Ali,sto bi rekao Sekspir,bolje je umreti u borbi nego u strahu i ko umre u strahu taj je smrtni rob.Znam da obozavas Nikolu Teslu koji kaze da je cocek stvoren da radi,da trpi i da se muci i tako ne cini mora propasti.Ti si covek kome je Bog dao snage,zivot ide dalje i zivot postoji da se ,to je boris i ispratis iskusenja,Ti si nezavistan,a nezavisnost je za malobrojne,to je privilegija snaznih (Nice).Kamen mora da se kotrlja.I posle nanete Ti nepravde kamen mora da se kotrlja,Bio si i ostao pobednik i najveci si teniser svih vremena postao upravo onda kada je Federalni sud Australije doneo svoju odluku da Te vrate kuci.Mozes biti neuspesan,ali uspeh nosi neprijatelje,Vrebali su Te kao srnu,od cetiri sudije samo je jedan primenio pravdu,samo je jedan bio savestan i pravedan i sudija dobre volje,ali ove njegove vrline ne prezivljavaju u ovom svetu jer je i savest na prodaju.

  9. S: Hajde da se distanciratovamo od licemerja i bojkotovanja prema nepravdi. Tu smo prvaci sveta, zli, pakosni i vrlo neprijateljski raspoloženi prema onima koji drugačije misle. Ovo je Noletova lična odluka i bio je spreman da se bori, to je uvek radio i pomagao drugima u svakoj prilici. Ostaće upamćen po svojoj dobroj volji i kao najbolji sportista i teniser sveta. Jedino smo na njega i njegova dela ponosni, sve ostalo što nam se dešava smo zaslužili, svojim ćutanjem i ponižavanjem do nepristojnosti. Živeo Nole!!!

  10. Iskoristi vreme da razmisliš o posledicama falsifikovanja dokumenata i svojoj odgovornisti prema javnom zdravlju.

  11. Sramoti se Srbijo kakve komentare ostavljaš. Taman da Nole i nije u pravu, morali bi svi biti uz njega. Koliko je samo pomagao bolnicama, bolesnoj dečici, manastirima, svojim kolegama, običnim ljudima… A mi belosvetskim firmama poklanjamo deo zemlje, čist vazduh i vodu. Okrećemo i drugi obraz dok duminarimo šta Nole jede, pije, s kim se druži, koliko miliona je zaradio. I ovog puta sve radimo u korist naše štete.

  12. Što si razočaran? Jel što ćeš sad umesto jednog, da osvojiš još 5 (pet) grand slam-ova? Istina, drugari hejteri će da budu malo ojađeni, ali takav je život!

  13. Platite prevocioce da vam prevode vesti. Sramota je da pravite greske vec u naslovu.
    U srpskom jeziku se ne kaze uzecu vreme, vec odvojicu vreme. Uzecu vreme je doslovan prevod i ne odgovara duhu srpskog jezika. Uzgred, nisam ni procitala vest, jer me je odbio naslov.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.