Do pauze bez greške 1Foto: STARSPORT

Nisu sve Partizanove pobede u tom vremenskom intervalu bila glatke i lepe za oko, ali fudbaleri iz Humske su od 31. oktobra i meča sa Mačvom sve duele u prvenstvu (5) i Kupu (1) rešili u svoju korist…

…pa ohrabreni rezultatskom stabilizacijom žele sva tri boda i u preostalim utakmicama do zimske pauze – u subotu na veštačkom terenu Voždovca i sledeće srede, kada će biti domaćini ekipi lučanske Mladosti.

– Očekujem još jednu tešku i zahtevnu utakmicu za nas. Što zbog protivnikovog napadačkog stila, sa insistiranjem na posedu lopte, što zbog specifičnosti terena. Voleli bismo da serija potraje, ali nastavićemo dalje i početi neku novu, ako se ova, ne daj bože, prekine – kaže trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Ne ustručava se da kaže da će mladi Štulić, posle dobre igre i gola u prošlom kolu, početi kao špic, ako se sveže oporavljeni Holender (korona virus) i Bajbek (povreda) ne budu 100 odsto spremni, ali ni da prećuti oscilacije u fudbalu najskupljeg igrača Sejdube Sume.

– Neke utakmice je igrao dobro, ali neke su se i gubile. Ne funkcionišem tako. Nemam ništa od toga ako je neko najbolji na dva susreta, a sledeća tri ne pobedimo. Kad igra i trenira kao sad naravno da ću mu ukazati poštovanje, ali meni su rezultati merilo – kaže Stanojević.

Njegov kolega iz Voždovca, Jovan Damjanović, komplimentira protivniku, ali nema strahopoštovanje prema većem gradskom rivalu.

– Partizan je u jako dobroj formi i seriji. Igraju agresivan i organizovan fudbal sa dosta snage i intenziteta. Kvalitet koji poseduju je neosporan, a mi ćemo probati da dostignemo taj intenzitet i preuzmemo kontrolu, ukoliko to bude moguće – najavljuje šef struke Voždovca, bez poraza na poslednjih osam mečeva na domaćem terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari