Dolazak Uroša Spajića "kompenzacija" za potencijalni odlazak Aleksandra Dragovića 1Foto: Srđan Stevanović Starsport

Kad igrač nešto naumi obično to i ostvari. Ukoliko je pod ugovorom sa klubom, kao što je Aleksandar Dragović sa Crvenom zvezdom, onda u nameri prevremenog raskida poseže za raznim potezima, a jedan je, svakako, stvaranje pritiska posredstvom medija.

Obelodanjeno je pre izvenosg vremena da je Dejan Stanković već dva puta kontaktirao Aleksandra Dragovića nameren da mu objasni sve prednosti prelaska u Sampdoriju, koja se bori za opstanak u Seriji A i u veoma je nezavidnoj situaciji.

Doskorašnji trener Zvezde želi da nekadašnjeg reprezentativca Austrije što pre vidi u Đenovi, a izgleda i da je sam fudbaler raspoložen za promenu sredine.

Uprkos tome što ima aktuelni ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana i to do 2024. godine, njegovi zastupnici u jeku su stvaranja ambijenta za postizanje dogovora u vezi sa prevremenim raskidom saradnje.

Jedna od menadžera Aleksandra Dragovića, u činjenici da je nedavno Uroš Spajić potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom, pronašao je argument za ostvarivanje zacrtanog.

Marselo Bilman, tokom razgovora za Sampdorianews, otkrio je da Srbin iz Beča ima veliku želju da se okuša u Seriji A.

„Ima i drugih klubova koji su zainteresovani za Aleksandra, ali dolazak u Sampdoriju u januaru je njegov cilj. Aleksandrov san je oduvek bio da zaigra u Seriji A“, poručio je menadžer 32. godišnjeg štopera, kojem ne smeta ni činjenica da je Sampdorija trenutno sedam bodova ispod „crte“.

„Znamo kakva je situacija u klubu, ali Stanković je odličan trener i Aleksandrov prijatelj, tako da Dragović ima dobar osećaj.“

Jasno je da će, prethodno, fudbaler morati da postigne dogovor sa Zvezdom.

„Dajemo sve od sebe da nađemo rešenje, ali u ovom trenutku on je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom i to do 2024. godine.“

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari