Dragan Stojković Piksi meša karte za meč protiv Amerike: U Čukaričkom ponosni na poziv Vladimiru Lučiću 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dobrano su podbacili fudbaleri Srbije na Svetskom prvenstvu. Sumirani su utisci po povratku iz Katara, podvučena je linija, a novo poglavlje na klupi Dragan Stojković Piksi započeće rešen da šansu ukaže i pojedincima koji se dokazuju u Superligi Srbije.

Krajem januara, kombinovana selekcija Srbije imaće prijateljski meč sa Amerikom.

Dvadeset i šestog januara „orlove“ očekuje utakmica sa SAD u Los Anđelesu, a ideja je selektora Piksija da ekipu oformi od igrača iz Superlige, uz nekoliko aduta koji karijere grade u inostranstvu.

Jedan od aduta, izvesno, biće i Vladimir Lučić, fudbaler Crvene zvezde koji ove sezone igra na pozajmici u Čukaričkom.

Naime, jedan od članova porodice 20-godišnjeg fudbalera obelodanio je na društvenoj mreži da je fudbaler belo-crnih dobio poziv za pomenuti duel u Americi.

Nakon što je prošao Zvezdinu školu fudbala, Lučić se dokazivao u IMT, koji nastupa u prvoj ligi Srbije.

Dobrim partijama ubedio je struku da bi trebalo da prođe pripreme sa prvim timom Zvezde za takmičarsku 2021/22 međutim nije uspeo da se izbori za mesto u rotaciji, pre svega jer je konkurencija na krilnim pozicijama izuzetno velika.

Prosleđen je na pozajmicu u Čukaričkom; tokom provog dela sezone pružao je solidne partije, ali se nije izborio za mesto standardnog igrača u startnoj postavi.

Na kraju sezone, Brđani će imati pravo da otkupe njegov ugovor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari