Drulić ponovo u Zvezdinoj omladinskoj školi 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ponikao je na pomoćnim terenima stadiona „Rajko Mitić“, po završetku dobre igračke karijere, vratio se da i trenerski stasava u Crvenoj zvezdi, nastavivši usavršavanje kasnije u Španiji. Goran Drulić je i danas rado viđem gost u omladinskoj školi Zvezde u koju se privremeno vratio kako bi radio sa talentovanim napadačima (sa kadetima Grafičara, filijale Zvezde).

Rodom iz prahova kod Negotina, Drulić je bio vrstan golgeter koji je mogao da ostvari i vrhunsku karijeru da ga u tome nisu sputale teške povrede.

Po završetku igračke karijere ostao je da živi u Španiji u kojoj i danas radi kao trener.

Na poziv svog prijatelja Vladimira Sandulovića, sa kojim je nekada i sarađivao u igračkim danima, pristao je da se pridruži kadetima Grafičara, Zvezdine filijale, i od ponedeljka praktično radi sa mladim napadačima.

„Fenomenalan je osećaj biti ovde. Uvek mi je lepo kada dođem na terene Omladinske škole, prođu razna sećanja, osećaj bude fantastičan. Nastojaću da sa mojim bivšim saigračem i prijateljem Vladimirom Sandulovićem pokušam da prenesem nešto na igrače koje trenira. Da podelim sa njima iskustva i utiske iz juniorskog, a potom i seniorskog nivoa fudbala, koliko je to moguće u ovom kratkom periodu. Poseban akcenat je na napadačima koji su izuzetno talentovani“, poručio je Drulović, koji se igrački afirmisao u Zvezdi, a kansije igrao u Barseloni B, Saragosi, Lokerenu, Kavali, Andori…

Vladimiru Sanduloviću je naročito drago što će narednih dana imati prilike da razmeni znanja i iskustva sa prijateljem iz igračkih dana.

„Izuzetna nam je čast što je sa nama Goran Drulić i to je veoma bitno za decu koju treniram. Razgovarao je sa njima o tome kako je to sve iz njegovog ugla izgledalo, podelio iskustva kroz karijeru i zaista nam je privilegija što je došao da bude sa nama tokom čitave nedelje. Mnogo toga može da se nauči od njega, pre svega na ljudskom, a naravno i na fudbalskom nivou”, poručio je Sandulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari