Duel odbojkašica Srbije i Nemačke: Jedna serija mora biti prekinuta 1Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Orlice ovog četvrtka (16.00) igraju treće kolo Svetskog prvenstva u Holandiji i Poljskoj.

Redovnom linijom iz Amsterdama, posle tri sata vožnje autobusom, Srpkinje su juče u društvu Nemica stigle u Varšavu, pa autobusom produžile u Lođ, gde 29. septembra nastavljaju odbranu planetarne krune.

Danas su odradile i završni trening, na kom se radilo na dobrim i lošim elementima u igri prikazanoj u pobedama nad Kanadom (3:0 po setovima) i Bugarskom (3:2).

„Na ovom takmičenju svaki meč je veoma važan. Siguran sam da u svakom možemo da naučimo nešto. Iz ova dva, do kraja prve faze šampionata, takođe.

Nisam zadovoljan igrom koju smo do sada pokazali, ali rezultatom jesam. Pozitivno je što smo pobedili“, poručio je italijanski stručnjak Danijele Santareli u ulozi šefa stručnog štaba našeg tima.

Poput Srbije i Nemačka ima maksimalan učinak, jer je savladala Bugarku (3:1) i Kazahstan (3:0), pa joj je kao i srpskom sastavu bitno da produži trijumfalnu seriju.

I prenese što više kapitala u narednu rundu SP. Prvo mesto u C grupi drže Sjedinjene Američke Države, sa šest bodova, a Tijana Bošković, Bianka Buša, Brankica Mihajlović… su treće (5).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari