Duljaj pred TSC: Potrebni su nam navijači 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da veruje da će „publika imati šta da vidi“ protiv TSC-a jer obe ekipe „neguju napadački fudbal“.

„Verujem da će publika imati šta da vidi, jer obe ekipe neguju napadački fudbal. Želeo bih da navijači dođu u što većem broju, za nas je bio šok kad smo ih onoliko videli protiv Čukaričkog, na našem stadionu“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

„Potrebni su nam navijači. Oni su naš vetar, naš štit, mnogo znače ekipi. Znam da neće doći zbog besplatnog ulaza, već da vide kvalitetan fudbal. Samo neka dođu, imaće šta da vide“, obećao je Duljaj.

Partizan će sutra dočekati TSC u meču 16. kola Superlige Srbije.

„TSC ima kvalitetne pojedince, poput Cvetkovića, Milovanovića, Ćirkovića, Đakovca ili Đorđevića, ali je najjače oružje trener Žarko Lazetić. Znamo njegov stil. Lazetić ne odstupa od načina igre, bez obzira na protivnika, suprostavio se dobro i ekipama u Evropi, kao i Crvenoj zvezdi“, rekao je trener crno-belih.

Partizan je prvi na tabeli i ima šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

„Ne znam da li će igrati Mihajlo Ilić, zbog udarca u stopalo nije trenirao poslednja dva dana. Osim toga, i Severina je ispao iz tima. Ukoliko Ilić ne bude igrao, moram da menjam neke stvari što se tiče izbora u napadu, jer je nama Ilić bonus“, rekao je Duljaj.

„Ako Mihajlo može da igra, onda znam tim. U suprotnom moram da menjam. Naravno da nam znače svi, pa i Saldanja, koji neće igrati zbog žutih kartona, ali ne možemo sad da plačemo i kukamo“, zaključio je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari