Duljaj: Spasao nas golman Jovanović, remi bio realan 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizanovi fudbaleri su postigli još jednu pobedu u domaćem prvenstvu.

Ishod u Novom Pazaru bi bio drugačiji da na golu crno-belih nije stajao neustrašivi Aleksandar Jovanović. Njemu i trener Igor Duljaj odaje priznanje što se Partizan i sedmi put u Superligi Srbije vraća kući s celim plenom.

„Naterali su nas da se povučemo… Imaju odlične pojedince, čestitao sam im u svlačioci posle utakmice. Izmene su im kvalitetne. Videlo se po ulasku igrača sa klupe da je odmah promenjen ritam. Aleksandar Jovanović je odlično odradio posao. Spasao nas je“, priznao je Duljaj.

„Ugošćeni smo na najbolji način. Teren je bio u vrhunskom stanju. Postiglii smo gol, ali i da je bilo nerešeno ne bi bilo nepravedno. U stvari, bilo bi realno. Oba tima stvorila su mnogo šansi, a oba golmana su briljirala. Mnogo šuteva na obe strane strane. Novi Pazar nas je stiskao u nekim trenucima, delovao je mnogo odlučnije. Neke kontre nismo realizovali. Malo nas je i sreća poslužila. Važna tri boda za nas“, sumirao je trener Partizana.

Duljaj: Spasao nas golman Jovanović, remi bio realan 2
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Novog Pazara Siniša Dobrašinović složio se sa Duljajem da bi remi bio najpravedniji, ali je istakao da je zadovoljan igrom svoje ekipe bez obzira na rezultat.

„Mislim da je bila odlučna utakmica i da su ljudi kraj malih ekrana mogli da vide dosta toga. Mi smo samo nastavili ono što smo počeli od utakmice sa Vojvodinom. Mogu biti zadovoljan, bez obzira na rezultat. Mislim da će nam se ovo vratiti negde kasnije. Mi smo ekipa koja se pravi u hodu i nekad nam se podvuku neke manje greške zbog kojih platimo gubitkom bodova. U svakom slučaju, čestitiam mojim momcima na dobroj utakmici, čestitam Partizanu na osvojenim bodovima i želim im sve najbolje“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari