S tri boda i iz Novog Pazara: Partizanova sedma uzastopna pobeda bez primljenog gola 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Partizana su postigli 12. pobedu uzastopce u državnom prvenstvu, a i trinaestu računajući minimalnih 1:0 protiv Jedinstva na Ubu u šesnaestini finala domaćeg kupa.

Kad se uzme u obzir i ta radost na igralištu „Dragan Džajić“ u seriji su od sedam pobeda bez primljenog gola.

Crno-belu su u 14. kolu Superlige Srbije su i Novi Pazar savladali jednim golom, ali je Severinin odmeren šut s ivice kaznenog prostora već u 2. minutu ostao bez neposrednih svedoka, jer su Pazarci, zbog ispada jednog dela svoje publike kad im je gost bila Vojvodina, kažnjeni da i Partizan dočekaju pred praznim tribinama.

Severina je bio sam svoj majstor. Približavao se s loptom pazarskom šesnaestercu, a čim je stvorio sebi prostor za šut pored izigranog Sisea, poslao je precizan udarac u desni ugao golmana Mirkovića.

Imali su gosti prilike i da udvostruče vođstvo. ali i domaćin šanse da izjednači. Kolosalnu je Novi Pazar propustio u 75. minutu. Obrukao se Sise. Promašio je iz neposredne blizine loptu koja je iz kornera išla na suprotnu stativu.

Zanimljivo je bilo videti kako če protiv svog nekadašnjeg kluba da deluju tri „partizanovca“ Adem Ljajić (odigrao ceo meč) Marko Šćepović (od 46. minuta) i Sejduba Suma (od 60), tri najveća pojačanja Pazaraca ove sezone.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari