Duljaj upravi Partizana vredniji kao četvrti nego kao prvi na tabeli: Šta se krije iza izjave da „ne čuju“ da su mu potrebna pojačanja?

Ostavite komentar


  1. Kakav tekst, svaka cast! Svi znaju da Zvezda mora biti prva i pravim Zvezdasima to smeta… Partizan bar da opstane do boljih vremena

  2. Odavno je svima jasno, da ova uprava radi kako im gazda naredi, tako da se unapred znalo da će TSC da igra u ligi šampiona, jer je gazda obećao Orbanu da će TSC da bude drugi, čak je i Čukarički zadnji meč igrao nerešeno da ne bi bio drugi. Dok je gazda na vlasti FK C. Zvezda će da bude prvak R. Srbije, za to stoji ova ciganska uprava koja ne sme da ugrozi FK C. Zvezdu, na žalost to smo ima u R. Srbiji, svi koji ne slušaju gazdu, moraju da budu razrešeni dužnosti u SD Partizan, za to trener Nikolić i Saša Ilić nisu hteli da sednu na klupu FK Partizan, da ne navuču gnev navijača. Ali ničije nije gorelo večito, tako će i tome doći kraj. Žalosno je što se politika meša u sport, nesposobni ljudi guraju nos gde ne bi trebalo. Tako se uništavaju ostali klubovi u R. Srbiji, umesto da imamo jaku ligu, da svako može da pobedi svakoga, ovako srozavano naš sport. U fudbalu ako nemaš 5-6 ekipa podjednako jakih, onda ni u Evropi nema šta da tražimo. Evo vam prava istina o našem fudbalu, Vojvodina, TSC, ni jedan bod nisu osvojili, tako da sledeće godine nećemo da u ligi šampiona imamo dva predstavnika, neće sledeće godine da gazdina C. Zvezda bude u grupnoj fazi već će igrati u kvalifikaciji za ligu šampiona, jer da nije sprečio da FK Partizan bude drugi, verovatno bi se dobro pojačao i zadržali bi smo dva kluba u ligi šampiona, ovako je medveđu uslugu učinio njegovom FK C. Zvezdi. A time i srozao fudbalske klubove u Srbiji, da se brukaju po Evropi. Jer nemaju novca za adekvatna pojačanja, tako da sa ovim sastavom ne mogu očekivati da nikoga pobede.

  3. Konačno da neko od novinara istupi sa pravim stavom, tj. ono što svi jasno vide i / ili osećaju.
    Hvala.

  4. Bravo i poštovanje gospodine za ovakav tekst. Ovo je analiza uzroka i suština igre Partizana a ne analiza utakmice u četvrtak, svih prošlih i budućih. Hvala veliko, budite ponosni na sebe i svoj profesionalni rad.

  5. Fudbal u Srbiji se igra uglavnom zbog onih koji se u transferima fudbalera „omaste“.

  6. A nije vam smetalo kada ste osvajali titule u zadnjim kolima. Kada ste osvajali titule onda vam je vlast bila OK. Tadić je bio predsednik vi osvajali titule. Brzo zaboravljate kako ste vi bili prvaci.Zato prestanite da kukate i pogledajte sami kakvu ekipu imate. Pa TSC je za vas Bajern Minhen. Jadno izgledate na terenu i to je to.

  7. Hoce li neko javno da kaze gde je Dijabate?
    Da li je i njega vrhunska uprava oterala bez dinara obestecenja?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.