Igor Duljaj o slučaju Dijabate: Tražio sam od uprave da ga kazne 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbalski klub Partizan nastavlja takmičenje u domaćoj Superligi posle niza loših rezultata, a priliku da bar donekle poprave stvari imaće već sutra protiv Voždovca.

Meč se igra sutra od 16.30 časova, a crno-beli su domaćini u tom susretu.

– Voždovac igra dobar i kvalitetan fudbal. Imaju dobrih pojedinaca, igraju kvalitetno. Gledao sam dosta njihovih utakmica. Ja se ne opterećujem njima, već kako ćemo mi da izgledamo. Bez obzira što igrači pričaju da nemaju samopouzdanja, ja to na treningu ne vidim. Na treningu rade disciplinovano i na visokom nivou. Međutim, kada dođu utakmice, onda je i ulog veliki, samim tim je i veći pritisak. Videćemo kako će biti protiv Voždovca, ali je sigurno da neće biti lako. Pokušavam da utičem pričom na igrače. Bilo bi dobro da lociramo problem, jer bi ga lako rešili – rekao je Duljaj na konferenciji za medije uoči meča sa Voždovcem.

Duljaj je rekao da je tražio od čelnika kluba da kazne Fusenija Dijabatea, koji se još uvek nije priključio ekipi nakon što je trebalo da nastupa za reprezentaciju Malija pre skoro mesec dana.

– Tražio sam od rukovodstva kluba da Fuseni Dijabate bude kažnjen kada se vrati. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim. Svaki igrač u svom ugovoru mora da plati penale, ako ne ispoštuje svoje obaveze. Sa ovakvom situacijom se još nisam susreo. Veoma je teško da pričam o Dijabateu, jer želim da se usredsredim na igrače koji su trenutno ovde – završio je trener Partizan.

Po informacijama koje su objavili mediji, uprava Partizana uspela je da uspostavi kontakt sa Dijabateom i on bi u sredu trebalo da dođe u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari