Dušan Tadić: Sve je bolje otkad je Mister sa nama 1foto: Starsport.rs ©

Reprezentaciju Srbije sutra na stadionu „Rajko Mitić“ očekuje uvodni susret Lige nacija protiv Norveške (20.45). Dušan Tadić, kapiten reprezentacije, govorio je o tome koliko je skladnom ambijentu u timu doprineo dolazak selektora Dragana Stojkovića, kao i o tome kakvu je sezonu imao Aleksandar Mitrović.

„Aleksandar Mitrović postiže toliko golova za nas. Najbolji je strelac državnog tima, nadam se da će pronaći top klub jer je pokazao i jer verujem da to zaslužuje“, jasan je Tadić.

Podsetili su novinari Tadića na pobedu nad Norveškom 2020. godine u baražu za Evropsko prvenstvo.

„Bili smo bolji 2020. u Oslu, ali su njihovi igrači, kao i naši, porasli u te dve godine. Ovo je neka nova Srbija i sa pravom očekujemo neka bolja izdanja i još lepšu igru. Slažem se sa misterom da je kompliment što nas vide na prvom mestu, ali svako tu ima kvalitet i vreba svoju šansu.“

Tadić je dugo u reprezentaciji, kao kapiten je predvodio saigrače u prethodna dva izdanja Lige nacija i tačno zna šta se promenila na bolje.

„Sve je drugačije. Otkada je Mister došao sve je krenulo na bolje i nikada pre nisam video momke da tako srećni i zadovoljni dolaze na okupljanja. Ponosni su što nose dres sa državnim grbom. To je zasluga Mistera i stručnog štaba. Ostvarili smo veliki uspeh (plasmanom na SP prim. aut.) i sada samo treba da potvrđujemo kvalitet. Nove utakmice, nova dokazivanja. Da pokažemo da smo dobra grupa igrača.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari