Dušana Vlahovića „smestili“ u krug pakla u kojem gore izdajnici 1Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Fudbaleri Juventusa pobedili su Fiorentinu u gostima rezultatom 1:0 (0:0) u prvom meču polufinala Kupa Italije, a meč je obeležio „doček“ koji su Dušanu Vlahoviću priredili navijači kluba čiji je dres nosio do pre 43 dana.

Pristalice domaćeg tima su napravili koreografiju sa motivima četvrtog kruga pakla, rezervisanog za izdajice. Takođe, podeljeno je 10.000 pištaljki, pa je svaki kontakt sa loptom srpskog reprezentativca ispraćen nepodnošljivom bukom, a na ogradi tribina stadiona „Artemio Franki“ našli su se transparenti sa ispisanim uvredama na Vlahovićev račun.

Dušana Vlahovića „smestili“ u krug pakla u kojem gore izdajnici 2
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Uprkos ogromnom pritisku napadač Juventusa bio je najbolji igrač u gostujućem timu i sve do finiša meča jedini koji je uspevao da ugrozi gol Fiorentine.

Domaći su bili bolja ekipa tokom cele utakmice, ali je „stara dama“ stigla do trijumfa u drugom minutu nadoknade vremena. Posle centaršuta Kvadrada sa desne strane Nebojša Milenković je promašio loptu, a defanzivac Fiorentine Lorenco Venuti je nespreteno reagovao i postigao autogol.

Revanš utakmica polufinala Kupa Italije između Juventusa i Fiorentine igra se 20. aprila u Torinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari