Duško Ivanović posle meča sa Olimpijakosom: Srećan sam što sam upoznao Zvezdine navijače 1Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 33. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Olimpijakos (87:79) da je njegov tim odigrao ovaj meč sa „puno samopouzdanja i dobrom energijom“.

– Odličnih 30 minuta, jako dobra utakmica. Mislim da je ovo normalno kako tim treba da igra. Ne igramo Top 8, ali imate veliki posao u ABA ligi i srpskoj ligi. Moramo da imamo kontinuitet – rekao je Ivanović.

Ivanović je objasnio i zašto Crvena zvezda nije uspela da se domogne Top 8 faze Evrolige.

– Ni jedna ekipa nama super formu cele godine. Najbitnije je da ne ideš puno dole. Mi smo malo otišli previše dole i zato nismo ušli u Top 8. Ovogodišnja Evroliga je najizjednačenija. Možda nije najkvalitetnija, ali je najizjednačenija. Zaista sam vrlo zadovoljan što sam došao u Zvezdu i što sam upoznao Zvezdinu familiju i navijače. To mi je najviše pogodovalo ovih zadnjih pet meseci – otkrio je trener Zvezde.

On je potom prokomentarisao dobru partiju Džona Holanda.

– Džon Holand je jedan od najpozuitivnijih igračla koje sam trenirao u mojoj karijeri. Igrao ne igrao on daje svoj masksimum i svaka mu čast – izjavio je trener crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari