Duško Vujošević: Aleksandar Vučić je previše osetljiv

TV Arenasport utišala pogrdno skandiranje predsedniku Srbije

Ostavite komentar


  1. Dusko Vujosecic je jedna ispusena lula a ni pre nije vrrdeo po lule duvana.Jedan ozbiljno iskompleksirani tip koji je ostao bez politicke podrske pa mu je i klub isto tako propao.Jedna ljucka beda.

    1. Uništio ti detinjstvo i mladost ,ugasio zvezdu o naterao te da navijaš za FMP kome niko ne me da zabrani kako će da se zove.Nije ti lako .

  2. Pa Čović je, isto kao i Vućić (ako ne i više), spreman na sve i nikoga ne treba da čudi što, recimo, nestane struje kada ne treba da se vidi kako Zvezda preokreće rezultat u utakmici koju je, faktički izgubila. To, međutim, ne može u Evroligi, pa otuda Zvezdu „šamaraju“ kako stignu…

    1. Ostavio vam je u amanet traumaticno detinjstvo, uvek je crno bela Srbija bila avangarda i u manjini, zato nam tako ide kako nam ide.

  3. Košarkaški Vučić o političkom Vujoševiću, visokobudžetnom SOS-u i uglađenim Tegeltijama…

  4. Sta bre prica ovaj?! Pa da li je on video ono sramno sudjenje na mecevima u Podgorici?! Kako je uz takvo sudjenje moglo biti nesto namesteno u Zvezdinu korist?! Ma on bre patoloski mrzi Zvezdu! Kaze da nije problem to sto Vucic navija za Zvezdu, malo sutra! Ja bas nista nisam primetio da je tokom ABA sezone bilo sta radjeno u Zvezdinu korist.

    1. Hajde ponovo pročitaj tekst, ali pokušaj da razumeš to što čitaš.

    1. Dobar je on politicar radi odlicno u intersu sopstvenog bogacenja , a o klubu i igracima uopste ne vodi racuna.

  5. Uprava Partizana je sama kriva za neuspehe, neka to priznaju ne optuzujuci drugoga.. Zvezda jeste favorizovana ali Partizan nije ostavljen na cedilu, nemojte tako..

    1. Nije ni receno da je Partizan na cedilu, vec u stanju hibernacije odrzava se tek toliko da nista znacajno ne moze da postigne

  6. Успешно су уништени чланови СДП: фудбалски клуб који је уз Ајакс највећи расадник младих играча, кошаркашки клуб у коме је стасавао највећи број репрезентативаца и НБА играча и ватерполо клуб који је произвео највећи број светски признатих играча, уметност је све то уништити а неуспешно дизати звезду уз велика улагања државе-грађана.

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.