Egzum tokom proslave Partizanove titule saznao da će postati otac (FOTO) 1Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

Košarkaš Partizana Dante Egzum rekao je da je srećan zbog večerašnjeg osvajanja šampionske titule u ABA ligi i što je ekipa navijačima pružila razlog za slavlje i dodao da sada ne zna da li će ostati u klubu.

„Neverovatno. Najvažnija stvar je što vidim koliko ovim ljudima to znači. Došao sam ovde jer sam čuo o kulturi, navijačima, to volim ovde, strast koju su pokazali i drago mi je što smo im dali razloga za slavlje. Možemo u ovoj hali sa njima da slavimo 24 sata, to mnogo znači“, rekao je Egzum posle utakmice.

Košarkaši Partizana osvojili su večeras šampionsku titulu u ABA ligi, pošto su u odlučujućoj petoj utakmici finala plej-ofa na svom terenu u pobedili branioca titule Crvenu zvezdu sa 96:85

Pred rekordnom posetom jedne utakmice u regionalnom takmičenju od 22.198 navijača u Beogradskoj areni, Partizan je osvojio sedmu titulu šampiona regionalnog takmičenja, prvu posle 10 godina.

Upitan je i da li je ovo zamišljao kada je došao u Partizan.

„Uvek je cilj, da ste rekli da ćemo osvojiti ABA ligu i biti u Top 8 Evrolige, to bi bila sjajna sezona, ima mnogo do nas, do trenera, kako smo naporno radili cele sezone, odigrali smo 80 utakmica. Dobro je što se završilo na pozitivan način i sada možemo da slavimo kao ekipa“, naveo je on.

Posle utakmice njegova supruga pokazala mu je slike sa ultrazvuka i rekla mu da će postati otac.

„Sjajno je, jedva čekam da se vratim kući i proslavim sa porodicom“, dodao je on.

Upitan da li će sledeće sezone igrati za Partizan, Egzum je rekao da još ne zna.

„Daću vam tipičan odgovor, mnogo toga se sada dešava, želimo da proslavimo i da napravimo analizu, pa ćemo videti“, naveo je australijski košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari