Endrikova proslava gola imitacijom King Konga naljutila fudbalere urugvajskog Liverpula (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/Gaston Britos

Palmeiras je na stadionu „Sentenario“ pobedio urugvajski Liverpul sa 5:0, približivši se na taj način osmini finala Kopa Libertadores.

Jedan od junaka utakmice bio je mladi Endrik, 17-godišnji napadač koji je postigao gol i zabeležio asistenciju, piše madridski list „Marka“.

Međutim prava kontroverza nastala je kada je Endrik proslavio svoj gol u stilu King Konga, iritirajući igrače Liverpula i navijače urugvajskog Liverpula.

– Mislili su da je to provokacija, ali ja sam uspeo da razgovaram na španskom sa njima. Trojica su to dobro razumela… sedmorica ne toliko. Sviđa mi se film o King Kongu, to je to – izjavio je Endrik, objašnjavajući tuču koja je nastala posle njegovog slavlja.

 

King Kong je jedan od omiljenih filmova talentovanog fudbalera i Endrik je to već iskoristio za slavlje tokom meča protiv Independijente del Valea.

– Veoma sam zadovoljan ovim golom, asistencijom, a još više pobedom. Ovako proslavljam golove. Uradio sam to u poslednjoj utakmici sa Independienteom, taj moj potez nije dočekam na „nož“, bio je to prelepo slavlje – prisetio se Brazilac nedavne situacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari