Evroliga dodelila treće mesto KK Crvena zvezda za najbolju marketing i poslovnu strategiju 1Foto: KK Crvena zvezda

Evroliga dodelila je treće mesto KK Crvena zvezda za najbolju marketing i poslovnu strategiju za projekat „Zajedno rastemo“, iza Efesa i Žalgirisa.

„Sa ciljem izgradnje mlade baze navijača, projekat se fokusirao na edukaciju navijača o istoriji kluba kroz ekskluzivno kreirani digitalni sadržaj kratkog formata. U danima utakmica, Zvezda je pokrenula i ‘Junior tribinu’, radeći sa klupskim partnerom IDEA na nadogradnji ovog prostora za mlade navijače, obraćajući im posebnu pažnju i vodeći računa da nikada ne napuste arenu praznih ruku. Klub je organizovao i nekoliko grupnih poseta, gde su deca iz svih delova Srbije bila pozvana da prisustvuju utakmicama, gde su mogli da uživaju u aktivnostima kao što su 3D projekcija i mapiranje terena, muzičkog kornera, DJ nastupima, šou robota, izazovima veština, partnerskim aktivacijama. Takođe, organizovani različiti događaji za najmlađe, uključujući e-sport turnire, ANGT turnir za mlade košarkaše, aktivnosti One Team-a i sportske konferencije za studente i one koje zanima rad u sportu“ navodi su u obrazloženju nagrade, koju je predstavnik Evrolige uručio direktoru marketinga Kluba Janku Stankoviću, prenosi Nova.rs.

Predstavnici KK Crvena zvezda nalaze se u Barseloni gde već drugi dan učestvuju u svim aktivnostima koje svake godine služe da „uvedu“ sve klubove u novu takmičarsku sezonu, u kojoj će jedan od učesnika biti i KK Crvena zvezda.

Ove godine prvo mesto osvojila je ekipa Anadolu EFES, drugo ekipa Žalgirisa, a treće Zvezda.

Ovo je već četvrto visoko priznanje ove vrste u poslednjih šest godina za Crvenu zvezdu, a treće uzastopno u vrlo jakoj i ozbiljnoj konkurenciji najboljih evropskih timova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari